promena na dojci

Šta ako je promena na dojci maligna?

Postoji različite opcije lečenja ukoliko se ispostavi da je promena koju ste pronašli maligna. Potrebno je da se obratite stručnom licu od poverenja koji će vas voditi kroz ovaj put na najbolji mogući način.

Kako se dijagnostikuje rak dojke

Pravovremeno otkrivanje raka dojke je važno! Pogledajte u najnovijem blogu koji su to pregledi koji mogu pomoći da saznate da li je promena na dojci koju ste pronašli maligna.

Nisu sve promene na dojci alarmantne

Nekada se kvržice javljaju u određenom periodu menstrualnog ciklusa i nestaju same od sebe. Više od 80% njih je dobroćudne prirode i predstavljaju sasvim normalnu pojavu.

Core biopsija dojke

Core biopsija dojke je medicinska procedura koja se koristi za ispitivanje tkiva dojke i predstavlja deo obaveznog dijagnostickog algoritma u svetu.

Međunarodni dan borbe protiv astme

Ovogodišnji slogan Svetske zdravstvene organizacije je “Zdravlje za sve”. Članovi SZO smatraju da se većina komplikacija sa astmom javlja u zemljama sa niskim i srednjim prihodima.

Vreme je za prolećne haljine, a vi imate izražene vene na nogama?

Vreme je za prolećne haljine, a vi imate izražene vene na nogama?

Problem sa venama je prvenstveno zdravstveni problem koji treba ozbiljno shvatiti, ali je takođe bitno da znate da za njega postoji rešenje. U našem najnovijem blogu pročitajte koji pregledi u poliklinici Varnava vam mogu pomoći da vaše noge više ne otiču, da nemate bolove i osećaj težine dok se krećete. Ovog proleća želimo da svim damama pružimo lagan hod u omiljenim haljinama.

Uživajte u prazničnim danima bez bolova u stomaku

Stigli su nam divni, praznični dani u kojima nam preostaje samo da uživamo sa najdražima, zato je bitno da ih provedemo na pametan način. U našem najnovijem blogu saznajte zašto određena posna hrana izaziva stomačne probleme i kako da pređete sa posne na mrsnu hranu bez bolova u stomaku i ostalih posledica.

povišeni krvni pritisak

Da li znate koliko je opasan povišeni krvni pritisak? 

Povišeni krvni pritisak vam može zakomplikovati život te su redovne posete kardiologu krucijalne kako biste zaustavili tzv. „tihog ubicu“. U najnovijem blogu pogledajte da li povišeni krvni pritisak ima neke simptome, kako nastaje i koje sve zdravstvene probleme može izazvati.

Kako lečiti hemoroide?

Ukoliko se nalazite u situaciji da niste sigurni da li imate hemoroide i rešili ste sami da ih lečite bez prethodnog lekarskog pregleda, predlažemo vam da u nastavku pročitate sve bitne informacije o ovoj temi.

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά μια περίοδος διακοπών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε τελικά να αποσπάσουμε την προσοχή από την εργασία και να πάρουμε το ίδρυμα του θέρετρου ή https://farmakeioellinika.com/cialis-generic-choris-syntagi-online-asfaleia/ να πουλήσουμε μυθιστορήματα. Ειδικά αν τα κορίτσια ντυμένα με ελαφριά ρούχα και, γενικά, ο καιρός πρέπει να νικήσει, να βγει, νυχτερινή ζωή και το παρόμοιο επιπόλαιό χόμπι. Hurish, σύντροφοι!

uk slots not on gamstop