Novosti

Popust na hijaluronske filere u mesecu martu

Mart je pravo vreme da se posvetite sebi i nezi lica kako biste spremni dočekali proleće i prve sunčane dane. Povodom Dana žena odlučili smo da podarimo 15% popusta na hijaluronske filere svakoj dami koja svoj termin zakaže do kraja marta, a isti se može iskoristiti do kraja aprila.

Šta sve možete korigovati hijaluronskim filerima?

Pomoću ovog tretmana možete:

– korigovati oblik i povećati volumen usana
– redukovati bore oko usana, očiju, na vratu i dekolteu
– popuniti brazde između nosa i usana
– konturirati lice
– ispraviti manje deformitete na licu
– hidrirati i vratiti jedrinu koži lica, vrata, dekoltea i šaka

Efekti tretmana hijaluronom su vidljivi odmah. Tretirano područje deluje podmlađeno, tekstura kože je punija, što vašem licu daje blistavost i odmoran izgled.
Sam tretman se radi uz anestetik kremu, tako da nije bolan, a nakon intervencije se odmah možete vratiti redovnim aktivnostima. Moguće da će se nakon tretmana javiti blago crvenilo otok i modrice, koji su prolaznog karaktera. Ova intervencija se jako brzo i jednostavno izvodi, a daje vrlo efikasne rezultate, zbog čega je omiljena među pacijentima.

Ne dozvolite da vas sitni nedostaci demotivišu i naruše vam samopouzdanje. Ovog proleća sebi darujte izgled o kome ste maštali. Zakažite svoj termin tokom marta i iskoristite fantastičnu ponudu i popust od 15% na hijaluronske filere.